Emily in Arkansas

Vertrekdatum bekend | kleine update

Hee iedereen,

Het is al lang geleden sinds ik wat geschreven heb, maar er valt nog niet heel veel te vertellen. Nadat ik gehoord heb waar ik terecht kwam, heb ik veel contact gehad met mijn gastgezin. Het zijn super aardige mensen en ik kan niet wachten totdat ik27 julihet vliegtuig instap! Ja, het is officieel. Ticket is geboekt en27 juli om 9:15vertrekt mijn vliegtuig naar the States! Dat wordt dus lekker om 3 uur 's nachts afscheid nemen van mijn geliefde kamer (en bed). Eerst drie dagen New York terroriseren en op30 juli vlieg ik door naar mijn gastgezin. Mijn eerste vertrekdatum stond vast op 15 augustus zoals de meeste denk ik wel al wisten, maaar.... IK GA NAAR FLORIDA! Mijn geweldige gastgezin heeft me dus uitgenodigd om met hen mee te gaan naar Florida en daardoor is mijn vertrekdatum vervroegd. Dus, na drie dagen New York mag ik ook nog eens een weekje lang aan het strand liggen onder de palmbomen! Ik heb er ontzettend veel zin in en ik kan echt niet meer wachten!

Echt amerikaans!

Het is de laatste tijd toch wel een beetje druk geweest. Nadat ik te horen had gekregen waar ik terecht kwam, heb ik bijna elke dag wel met mijn gastgezin gepraat. We kwamen dus op het idee om hen een doos met Nederlands eten toe te sturen. Een doos vol met stroopwafels, hageslag, muisjes, pindakaas, schoolkoeken, hopjes, jodenkoeken, koetjesreep, kaas en nog veel meer kwam na 7 dagen aan in Greenland. Niet veel later kreeg ik zelf ook een doos met Amerikaans eten, brief, knuffeltje en een magneet van Arkansas.. En wat was het veel! Heb het meegenomen naar mijn werk, school en heb het samen met mijn familie opgegeten.. En zelfs nu is het nog niet op! Ik weet in iedergeval waar ik volgend jaar voor moet uitkijken omdat er echt zoveel lekkers tussen zat! Ik heb ook al een aantal keer met mijn gastfamilie geFaceTimed en zelfs een paar keer via Snapchat gechat. Toch wel handig als je gastfamilie veel met social media doet, dat ze zelfs Snapchat hebben haha. Buiten deze grote doos eten en vele FaceTime-sessies, heb ik ook carnaval gevierd en twee SE-weken gehad. Ik heb een dagje carnaval samen met Lean, Emily en Nikki gevierd die ook naar Amerika gaan. Met z'n vieren zijn we als de Pink Ladies gegaan van Grease. Hoezo toepasselijk? Een avond om nooit te vergeten was dat! De SE-weken zitten er nu dus helemaal op en nu is het eigenlijk voorbereiden op het grote examen. Nog een paar weken les, examenstuntdag, examentraining en paas- en meivakantie en dan is het zover! Fingers crossed dat ik met een diploma op zak naar Amerika mag gaan.

Prikken, prikken en nog meer prikken

Donderdag 17 maart is de laatste hepatitus A + B prik gezet, heb ik de afspraak voor de DKTP-prik gemaakt en informatie gekregen voor mijn TBC-test die ik óók nog eens moet halen. Ik heb een hekel aan prikken dus ik kijk er nu al naar uit wanneer dit achter de rug is.

Whatsapp

De groepwhatsapp die ik aangemaakt had bij mijn eerste bijeenkomst is ondertussen al uitgebreid naar ongeveer 30 andere exchange students. Heb jij je ook aangemeld voor een High School jaar in Amerika? Laat het weten in de reacties zodat we jou ook kunnen toevoegen in onze groepsapp!

"Better to see something once than hear about it thousand times" - xoxo Emily

Pascal arnold

Lieve Emily
Heel veel voorpret met de voorbereidingen op de US het gastgezin is erg lief dat ze jou ook nog meenemen naar Florida ik wens je dan ook erg veel fun toe en o ja vergeet niet voldoende factor op je huidje te smeren anders zie je eruit als een kreeftje ,de zon in Florida kan gevaarlijk zijn afin heel veel groetjes van paps

Thirza Veenstra

Hoi Emily

Ik heb me inmiddels ook aangemeld voor de High School. Donderdag heb ik het leuke bericht gekregen dat ik naar Ellicot City in Maryland ga. Ik ga op 10 augustus weg. Ik heb er heel erg zin in!

Thirza Veenstra

Ooh ja het lijkt me trouwens super leuk om ook in die groepsapp geplaatst te worden. Als je me een mailtje stuurt dan zet ik daar mijn nummer in. Mijn mail adres is [email protected]

Susanne

Hoi, ik zag je verhaal op de bloglijst staan van travelactive ik heb mij ook aangemeld en ben een tijd geleden geplaats in Georgia en ik heb ook dezelfde vertrek datum als jou ! We zullen dus ook in de zelfde New York groep zitten!

Susanne

Mij lijkt het ook leuk om in de groepsapp van jullie te zitten (als het kan) zou je me een mailtje willen sturen ? [email protected] ????

Juli

Hee Emily,
Ik zag je berichtje op mijn blog! Als je mij een mailtje stuurt naar [email protected] dan kan ik antwoorden geven op al je vragen! Dat gaat namelijk wat makkelijker dan via de blog!

Sammie

Hey! Ik ga naar Amerika en ik zou ook graag in de w'app groep willen. Mijn mail is: [email protected]

x

Pascal Arnold

Lieve emmo fijn da je geslaagd bent voor de havo nu kan je lekker genieten van een vakantie naar Londen en dan naar the USA voor een tweede vakantie naar Florida wat wil je nog meer .... Heel veel plezier ! Groetjes papa